Skip to main content Skip to search

Overig advies

Voor advies over andere financiële zaken kunt u uiteraard ook bij mij terecht. Zo help ik graag bij het bemiddelen voor een krediet of bij het inrichten van uw pensioen. Drie onderwerpen waarbij ik u graag van dienst zijn:

KREDIET

Geld lenen. Het wordt vaak heel moeilijk gemaakt, maar we kunnen het ook eenvoudig houden. Ik maak de mogelijkheden voor u inzichtelijk wanneer het gaat om een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING

Heeft u een overlijdensrisicoverzekering (ORV) en overlijdt u? Dan ontvangen uw nabestaanden eenmalig een bedrag. Uw partner, kinderen of andere nabestaanden kunnen met dat bedrag tijdelijk het wegvallen van uw inkomen opvangen. U bepaalt het bedrag dat uw nabestaanden ontvangen. Financiële rust in een moeilijke periode.

PENSIOEN

Er zijn drie pijlers die het pensioen van iemand kunnen vormen: de overheid, de werkgever en uzelf. Samen vormen zij de drie pijlers van het pensioengebouw. Voor de één is het misschien de eigen spaarpot om later financieel zorgeloos te kunnen leven en toekomstdromen waar te maken. Voor de ander is het de onmisbare arbeidsvoorwaarden om zijn personeel een goede oudedagsvoorziening te kunnen garanderen. En voor een derde is het de perfecte aanvulling op het pakket waarmee hij zijn wensen van A tot Z verzekert van een prettig bestaan, nu en straks.

Er wordt veel over pensioen gesproken zonder dat u weet wat het voor u gaat betekenen op uw pensioendatum of zelfs wat er gebeurt met uw nabestaande bij een eerder overlijden. Een pensioen is voor iedereen verschillend!

Nieuwsgierig hoe uw situatie is of gaat worden? Maak een afspraak met Adviesburo Alert voor een verhelderend gesprek!